K mimořádnému gurmánskému zážitku pomohou nové vestavné vakuovací zásuvky Miele
Každý může být šéfkuchařem
Vestavná vakuovací zásuvka Miele přináší vašim potravinám delšéí čerstvost a přirozenou chuť, barvu i vůní. Pomocí odsátí vzduchu je zabráněno oxidaci a chuť bylinek i koření je tak mnohem intenzivnější, takže si na své přijdou i opravdoví labužníci. Vakuované potraviny je pak možné připravit například v parní troubě metodou Sous-Vide, to znamená ve vakuu, za použití nízkých teplot a po velmi dlouhou dobu. Tímto způsobem lze dosáhnout velmi křehkého a šťavnatého masa.
Vakuovací zásuvky jsou označeny EVS a jsou k dispozici ve dvou modelových řadách, v provedení ContourLine EVS 6114 a PureLine EVS 6214, u které je možnost výběru ze 4 barevných variant ( nerez CleanSteel, havana hnědá, briliantová bílá a obsidian černá ).